Romania va fi socialista, sau nu va fi deloc

Romania va fi socialista, sau nu va fi deloc

0 213


“Romania va fi socialista sau nu va fi deloc!”, a fost mesajul lansat de presedintele executiv al Partidului Socialist Roman, Mihai Barbuliceanu, cu ocazia aniversarii a 15 ani de la reinfiintarea PSR.


Evenimentul a fost marcat de prezenta Presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu. Acesta, in luarea sa de cuvant, a atacat PSD si conducerea actuala a acestui partid, numindu-i pe noii lideri filfizoni, incapabili sa transmita un mesaj socialist de substanta. „Ei fac pe socialistii, oameni de stanga, dar la ei acasa sa fie altfel. Acesti filfizoni fac lec?ii de morala si echitate, dar ei se infrupta din ce li se ofera”, a spus Iliescu.


De asemenea, liderul de suflet al PSD, n-a ratat ocazia de a vorbi despre anuntata si desumflata sa demitere din partid, crtiticand mentalitatea cazona a liderului Mircea Geoana, care vrea sa-si impuna parerile cu forta. ?“In PSD exista o diversitate de valori si idei. S-ar putea forma aripi noi la stanga si spre centru. Altfel ne pierdem”, a declarat fostul sef al statului.


Cu sau fara aripi in PSD, stanga romaneasca trebuie intr-adevar sa se reorganizeze, sa se reinventeze si sa iasa la atac. Altfel…nu va fi deloc, in detrimentul unei dezvoltari politice echilibrate.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.