Motiunea PSD amanata de… negocieri

Motiunea PSD amanata de… negocieri

0 197

Depunerea motiunii PSD impotriva Guvernului T?riceanu II a fost am?nat? de staff-ul social-democrat pe motiv de… negocieri.


?


Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a sutinut vineri ca la depunerea motiunii de cenzura, PSD nu va cere ca votul sa se faca la vedere, „dar se stie ca din primele randuri se vede foarte clar cine si ce voteaza”.


?


Corlatean a precizat ca motiunea de cenzura va fi depusa in urmatoarele zile, termenul fixat pe 10 septembrie urmand, insa, sa fie decalat, pentru ca nu s-au finalizat negocierile cu celelalte partide. „Deocamdat? am avut discutii cu PC, uremaza UDMR, iar apoi PNL si PD. Dupa aceste negocieri vom vorbi despre motiune. Nu pot da o data exacta si sa nun e putem tine de ea”, a explicat Corl??ean.


?


Liderul PSD Brasov, deputatul Constantin Nita, a declarat, la randul sau: „Vom depune cu certitudine motiunea, dar asta daca nu vom obtine prin negocieri o majoritate parlamentara care sa ne includa in Guvern. Daca nu, vom fi obligati sa trecem la motiune! Scopul nostru este de a ajunge la guvernare, pentru ca in urma negocierilor pe care le-am purtat cu acest Guvern am vazut cu cine avem de-a face. Cei mai buni specialisti sunt tot la PSD!”.


?


In urma cu o saptamana, Constantin Nita a anuntat ca PSD ar dori un numar de cel putin 10 ministere pentru a renunta la actiunea impotriva Guvernului Tariceanu.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.