Mini – CDR

Mini – CDR

0 236

Sambata, la Timisoara, s-au pus bazele unei mini Conventii Democrate. Liderii PNL, AP si PNTCD? ?Calin Popescu Tariceanu, Emil Constantinescu si Marian Petre Milut au lansat in orasul de pe Bega platforma program care va sta la baza proiectului politic de constituire a Polului de Centru Dreapta.


Premierul Calin Popescu Tariceanu este de parare ca era necesara aparitia pe scena politica a unui pol de centru-dreapta, constituit din ?partide liberale si crestin- democrate care sa ofere populatiei o solutie autentica de centru dreapta. Nu este exclus ca partidele semnatare ale intelegerii, ramasite a ceea ce au fost acum 8 ani PNL si PNCTD sa se prezinte la alegerile europarlamentare pe liste comune, pentru compactarea voturilor si intarirea pozitiei politice.


Liderul PNL n-a ratat ocazia de a critica PD pentru inconsecventa plasarii pe esichierul politic si trecerea, din interes de moment, de la stanga la dreapta. “E greu de inteles ca un partid care era membru al Partidului Socialist European este astazi membru al Partidului Popular European… Oamenii trebuie sa stie ce inseamna centru-dreapta pentru ca altfel o sa ajungem sa traim ca atunci cand fostii comunisti pledau pentru democratie, dar ei in sufletul lor continuau sa fie comunisti”, a afirmat Tariceanu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.