Giratoriul de la Rectorat, „cea mai mare porcarie”

Giratoriul de la Rectorat, „cea mai mare porcarie”

0 255

Sensul giratoriu amplasat langa cladirea Rectoratului „este cea mai mare porcarie din oras”, sustine consilierul judetean Emil Nita (PSD).


Nita reclama ca la orele de varf circulatia in zona Livada Postei este infernala, iar soferii pot doar noaptea sa strabata acest perimetru fara probleme sau blocaje in trafic.


Alesul jude?ean va solicita Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Brasov, prin intermediul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP), for din care face parte, „sa-mi explice cum de a fost avizat acest proiect in Comisia de circulatie a municipalitatii si daca Politia Rutiera si-a dat avizul pentru acest proiect”.


?


In replic?, primarul George Scripcaru s-a ar?tat surprins: „Nu stiam ca Emil Nita se pricepe si la circulatie. Dar, ar trebui sa se mai uite si prin tarile acelea civilizate prin care se plimba cum se sistematizeaza circulatia”.


?


Seful IPJ Brasov, Constantin Arisanu, a sustinut ca discutia privind chestiunea mentionata ar fi trebuit purtata la ATOP si nu prin intermediul presei.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.