Filmele saptamanii 31 august – 6 septembrie

Filmele saptamanii 31 august – 6 septembrie

0 276

Go Multiplex


Vineri – Joi: 18.30


Clanul lupilor


Regia: Nikolai Lebedev


In rolurile principale: Oksana Akinshina, Aleksandr Domogarov


Gen: Fantastic


In urma anihilarii clanului Cainilor Cenusii a ramas un singur supravietuitor. Un om ambitionat de suferinta pierderii familiei sale, care devine acum un luptator de temut, autoproclamat Wolfhound. Hotarat sa-si faca dreptate cu orice pret, Wolfhound se aventureza intr-o calatorie mitica, in urma careia spera sa-i elimine pe toti cei care i-au asasinat clanul. Ajuns la castelul inamicului sau, el reuseste sa-l ucida cu usurinta pe Cannibal si elibereaza doi prizonieri, in care va descoperi doi camarazi de incredere: inteleptul Tilorn si sclava Niilit. In drumul lor, cei trei strabat si orasul Galirad, unde Wolfhound primeste dificila misiune de a fi protectorul printesei Elena, tanara aflata acum in mare pericol, dupa ce a fost promisa in casatorie razboinicului Vinitar.


?


Vineri – Joi: 17:00 19:30 22:00


Duminica: 17:00 19:30 22:00


Luni – Joi: 17:00 19:30


Evan Atotputernicul


Regia: Tom Shadyac


In rolurile principale: Morgan Freeman, Steve Carell


Gen: Comedie


Ultima oara cand l-am vazut pe Evan Baxter acesta era chinuit de catre Bruce Nolan (Bruce Almighty) in timp ce prezenta stirile la Buffalo TV. Dar timpul a trecut si Evan si-a vazut de treaba, devenind membru al Congresului american. Dar se pare ca destinul sau nu este doar politic, caci Dumnezeu ii incredinteaza construirea unei noi arce. Si iata-l pe Evan cum se transforma dintr-un barbat care voia sa-si serveasca tara in salvatorul intregii omeniri.


?


Vineri – Joi: 17:00 19:30 22:00


Ocean’s Thirteen – Acum sunt 13


Regia: Steven Soderbergh


In rolurile principale: Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon


Gen: Aventuri, Comedie, Thriller


Danny (Clooney), Rusty (Pitt), Linus (Damon) si restul veselei gasti specializate in hotii ingenioase se reunesc pentru inca o lovitura. De data aceasta ii ajuta si vechiul lor adversar, Terry Benedict (Andy Garcia), numai ca cei treisprezece nu duc deloc lipsa de inamici. In rolul celui mai important dintre ei este Al Pacino, iar Ellen Barkin interpreteaza rolul unei femei mai in varsta de care se indragosteste inocentul Linus. Cei 13 sunt coordonati tot de maestrul de ceremonii Steven Soderbergh.


?


Vineri – Joi: 16:30 21:00


Podul catre Terabithia


Regia: Gabor Csupo


In rolurile principale: Josh Hutcherson, Annasophia Robb


Gen: Fantastic


Bazat pe populara carte pentru copii, Bridge to Terabithia este un film fantastic despre prietenie si puterea imaginatiei, creat de producatorii Cronicilor din Narnia. Jess Aarons (Josh Hutcherson) este un neadaptat la scoala si chiar si in numeroasa lui familie. Jess s-a antrenat toata vara pentru a deveni cel mai rapid alergator din scoala sa, dar gloria ii este brusc spulberata cand cursa „doar pentru baieti” este castigata de o nou-venita, Leslie Burke (Annasophia Robb).


?


Vineri – Joi: 17:30 19:45 21:30


The Bourne Ultimatum


Regia: Paul Greengrass


In rolurile principale: Julia Stiles, Matt Damon


Gen: Actiune, Thriller


Bourne nu voia decat un lucru: sa dispara. Dar iata ca urma ii este luata iarasi de cei care l-au transformat intr-un spion si un asasin. Dupa ce si-a pierdut memoria si singura femeie pe care a iubit-o, Bourne va trebui sa infrunte o noua generatie de ucigasi profesionisti, gata de orice pentru a-l elimina. Indiferent la atacurile lor, el isi continua calatoria in cautarea propriului trecut. Iar asta il poarta in toata lumea, de la Moscova la Paris si de la Londra in Tanger.


?


?


Cinema Modern


Vineri – Sambata: 17:30 20:00


Duminica: 17:30 20:00 22:00


Luni – Joi: 17:30 20:00


Sunshine


Regia: Danny Boyle


In rolurile principale: Chris Evans


Gen: SF, Thriller?


In anul 2057, Soarele este pe cale de a se stinge pentru totdeauna, iar omenirea este in pericol de a disparea. Unica si ultima speranta a Pamantului este Icarus II, o nava spatiala cu un echipaj de opt astronauti, condusi de capitanul Kaneda. Misiunea lor este aceea de a duce in spatiu o bomba nucleara uriasa, a carei energie sa reaprinda Soarele muribund.


In calatoria lor interstelara, echipajul navei Icarus II capteaza un semnal de la Icarus I, nava disparuta in urma cu sapte ani, plecata cu aceeasi misiune. Un accident cumplit are loc si nava Icarus II ajunge in mare pericol. Membrii echipajului trebuie sa lupte nu numai pentru viata lor si pentru a nu-si pierde mintile, dar si pentru viitorul intregii omeniri.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.