Legea mitocaniei

Legea mitocaniei

0 241


Complexul de superioritate a sarantocului care “s-a ajuns” stapaneste de cateva decenii societatea. Omul care si-a depasit conditia prin efortul limbii, al badaraniei, al lipsei de scrupule este de o intransingenta extrema condimentata uneori cu multa cruzime. Pentru el lege este echivalentul pumnului, al sutului, al batjocurii. Daca in raportul cu superiorii, cu aceia de la care ar putea ciuguli ceva , aplica politica plecaciunii si a lui “Sa traiti”, pe cel mai slab ii casuna.


Este deja notorie situatia omului care fiind prins cu vaca si cateva oite in Centrul Civic ?din Brasov a fost pedepsit sacrificandu-i-se animalele. De trei ani sta omul cu jalba in protap in fata prefecturii. Autoritatile sunt de acord ca este dreptul lui sa protesteze, dar vro sa o faca in alta parte. Cine stie, poate intr-un loc special amenajat unde nu-l vede nimeni. Acolo n-are decat sa strige, nu-i asa?


Primarul sectorului 2 al capitalei, Neculai Ontanu si-a adus, pere-se, aminte de amenintarile parintesti de genul “daca te prind cu tigarea ti-o bag invers in gura sa te frigi la limba!” Gasind o lucratoare de la salubritate cu tigarea aprinsa si parandu-i-se ca din pricina aceasta randamentul muncii scade, s-a gandit s-o lecuiasca. I-a stins tigarea in palme. De chestia asta auzi doar la stirile de la ora 5, unde ne sunt prezentati toti degeneratii si faptele lor! Ok, fumatul este extrem de nociv, fumatul in public este si mai nociv fiindca ii afecteaza si pe altii, dar de-aici si pana la a arde mana cuiva e cale lunga! Pentru dezvatul de tigara se poarta si o campanie civilizata si extrem de eficienta. Cand vede omul cat gudron aduna in organism si cat de mult isi pune sanatatea in pericol mai renunta!


Dar sa revenim la potentii nostri. Unui politist i-a casunat pe-un individ si s-a pus sa-l bata cu pumnii si picioarele! Explicatia? Un POSIBIL hot! Interesant! Pe adevaratii hoti Politia adesea nu reuseste sa-i prinda. Sunt doi ani de cand ne-a fost devastata redactia, calcate in picioare CD-urile, dichetele, actele, furate echipamente performante si habar n-avem cine a facut asta. In schimb, un posibil hot o ia pe cocoasa!


Nu de mult am vazut la televizor un zdrahon de primar, dintr-o comuna din Dambovita parca, care ii batea cu cruzime pe locuitorii comunei daca miscau in front. Cererile pentru ajutoare sociale, diverse petitii, toate starneau spiritul combativ in Primar care incepea sa-si faca numarul de kick-boxing.


Ne mandrim cu statutul de cetateani europeni fara sa ne comportam ca atare. Bine ca avem patalamaua, in fond asta intereseaza, aparentele. In rest stim noi ce facem, mama lor de nenorociti, le aratam noi lor, ii ardem cu tigarea, ii luam la poceala, le taiem capra, fire-ar ei ai dracu`!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.