Se termina examenele de toamna

Se termina examenele de toamna

0 240

Peste 7.500 de elevi de clasa a VII-a din intreaga tara au sustinut marti, 28 august, ultima proba a tezelor cu subiect unic din cadrul sesiunii speciale de toamna, cea la limba si literatura romana. Este vorba despre elevii care au absentat sau nu au promovat sesiunile anterioare. Ei au mai dat pana acum examen la matematica si limba si literatura materna.


Potrivit metodologiei Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului notele obtinute vor avea o pondere de 25% in media semestriala.


Tot marti, absolventii claselor a XII-a care nu au fost admisi la prima sesiune a examenului de bacalaureat au sustinut penultima proba a celei de-a doua sesiuni. Peste 40.000 de elevii s-au inscris sa dea examen in sesiunea de bacalaureat din aceasta toamna. Elevii au sustinut proba la alegere din materiile corespunzatoare specializarii pe care au absolvit-o.


In cursul zilei de miercuri, 29 august, candidatii sustine ultima proba, iar pe 31 august vor fi afisate rezultatele si elevii vor putea depune contestatii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.