Ai nostri tineri

Ai nostri tineri

0 222


Astia de care este vorba nu mai invata la Paris, ci prin cotloanele ferite de pasii legii din Romania. Este vorba de acei? romani, in majoritate colorati de la primul oracait – iar voi fi acuzat de ura de rasa ! – care, dupa ce se specializeaza in tara in arta furatului, talharitului si cersitului, pleaca in Apusul instarit pentru a-si exercita meseria. Pe deasupra mai si campeaza pe unde ii apuca bazdacul, prezentand decorul pentru nu stiu a cata serie din Satra.


Mai nou, primarul Romei, Valter Vertoni, a hotarat sa scape de asemenea oaspeti prin repatriere silita. Asta deoarece s-au cam inmultit in Italia actele de furt si talharie comise de cetateni romani, mai ales de etnie roma, adica tigani. Caci acestia se ocupa in principal cu asemenea fapte antisociale, facand prin aceasta si tara de origine de ras. Reprosandu-li-se acest lucru ei motiveaza ca nu gasesc de lucru, ca sunt defavorizati si alte basme. Adevarul este ca nu prea se au cu “ tehnica “ muncii din fire, caci o statistica neoficiala arata cum puscariile sunt ocupate pe trei sferturi de bruneti, fiind in firea lor sa nu se simta bine in ziua respective daca nu au ciordit macar un cui.


Societati italo-romane au gasit 1.500 de locuri de munca pentru aceste persoane. Dar, repatriate, le vom gasi ocupandu-le ?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.