O delegatie franceza viziteaza Prejmerul

O delegatie franceza viziteaza Prejmerul

0 224

Marti, 28 august 2007, comuna Prejmer primeste oaspeti din Franta. Este vorba despre reprezentantii Asociatiei Intercomunitare „Pays Fouesnantais” din Bretagne si a Ambasadei Frantei la Bucuresti. Scopul vizitei delegatiei franceze este promovarea unui parteneriat cu autoritatile publice din sapte localitati din judetele Brasov si Covasna in vederea sprijinirii dezvoltarii intercomunale.


In cadrul reuniunii de lucru care se vq desfasura marti, la Primaria comunei Prejmer vor fi dezbatute mai multe probleme: asocierile intercomunitare in Franta si Romania, prezentarea generala a modului de functionare a Asociatiei Intercomunitare „Pays Fouesnantais” din Bretagne – Franta, gestionarea deseurilor la nivelul intercomunal in „Pays Fouesnantais”, premisele dezvoltarii unei asociatii intercomunitare pe baza parteneriatelor intre Prejmer, Teliu, Budila,Tarlungeni, Vama Buzaului, Intorsura Buzaului si Dobarlau.


Oaspetii francezi vor putea vizita, marti si miercuri, principalele obiective turistice din Prejmer si din imprejurimi?: Cetatea Taranesca, Biserica Ortodoxa, Centrul Social de Zi Pentru Copii, Centrul de Gazduire Temporara, Santierul Statiei de Epurare, Colegiul pentru Agricultura si Industrie, Alimentara „Tara Barsei”, Parcul Industrial „Graells & Llonch”.?Miercuri, 29 august, francezii vor vizita localitatile Teliu, Dobarlau, Vama Buzaului, Intorsura Buzaului, Budila, Tarlungeni, precum si Centrul Istoric al Orasului Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.