Cele mai dezamagitoare atractii turistice

Cele mai dezamagitoare atractii turistice

0 247

Un sondaj realizat se englezi prezinta topul celor mai dezamagitoare monumente turistice atat din lume, cat si din Marea Britanie. Pe primul loc in top 10 se situeaza Turnul Eiffel, deoarece, potrivit participantilor la sondaj, este „frustrant de aglomerat si scump” pentru turisti. Nici Stonehenge “nu reprezinta decat o adunatura de roci vechi”, iar muzeul Louvre, care adaposteste numeroase capodope ale artei universale, printre care si “Monalisa”, nu a reusit sa impresioneze prea multi turisti, fiind considerat banal.


In top au mai intrat intre primele zece: Times Square – Statele Unite, Las Ramblas – Spania, Statuia Libertatii – Statele Unite, Scarile spaniole – Italia, Casa Alba – Statele Unite, Piramidele – Egipt si Poarta Brandenburg – Germania.


La sondaj au participat 1.000 de personae, insa reprezentantii companiei care a comandat sondajul sunt de parere ca turistii nu se informeaza suficient inainte sa-si aleaga destinatia de vacanta. Cei care cauta bucurii neasteptate ar trebui sa opteze pentru destinatii mai putin celebre, pentru a evita aglomeratia si dezamagirea.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.