Institutii subjugare politic?

Institutii subjugare politic?

0 247

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, liberalul Aristotel Cancescu acuza Comisia Nationala a Contestatiilor si Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP) de subjugare politica, institutii care au decis, a spus marti Cancescu, dupa sapte luni, reluarea lictatiei pentru atribuirea lucrarilor de refacere a unor drumuri judetene.


?


„Regreta faptul ca Vectra Service (firma de casa a Primariei Brasov), care a achizitionat de la Consiliul Judetean Compania de Constrctii Generale, in 2005, dar si Eurostrada, care apartine sotiei domnului Vasile Tibrea, directorul executiv al Administratiei Finantelor Publice Brasov, contesta o licitatie care s-a desfasurat in cel mai legal mod cu putinta. Va garantez faptul ca lictatia s-a desfasurat in conditiile in care cine a venit cu cel mai mic pret a fost desemnat castigator, ca de altfel toate licitatiile organizate de Consiliul Judetean”, a declarat marti presdintele acestui for, Aristotel Cancescu.


?


Amsintim faptul ca in februarie, firma Gothic si-a adjudecat lictatia pentru concesionarea serviciului de intretinere a drumurilor judetene, care include si efectuarea activitatilor de deszapezire pe timp de iarna, pentru urmatorii 8 ani. Patru societati au depus atunci oferte pentru a prelua contractul. „Frima castigatoare? avenit cu doua milioane de lei mai putin decat cea mai mica oferta a celorlate firme, astfel incat a fost desemnata castigatoare”, mai explicat Cancescu.


?


Potrivit presedintelui CJ Brasov, lucrarile la drumurile judetene brasovene se afla intr-un adevarat blocaj de sapte luni: „Aceia care ne blocheaza, tot ei, sar cuz gura si spun ca nu se face nimic pentru reabilitarea drumurilor din judet. Cele doua institutii ar fi trebuit sa nuse implice politic (cu referire la ANRMAP si Comisia Nationala a Contestatiilor) si sa lase justitia sa-si vada, firesc, de treaba”, a mai comentat Cancescu.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.