In loc de alta distractie

In loc de alta distractie

0 227


Unele agentii de presa s-au luat si ele dupa cotidianul german “ Bild “ care a intrat in posesia datelor privitoare la veniturile sefilor celor mai dezvoltate state de pe glob. Cu mintea mea zurbagie m-am gandit ca v-ar distra sa stiti cat castiga acesti balauri. Iata-i de la deal la vale, normal. Precizez ca este vorba de venitul lunar si ca habar n-am de ceea ce mai ciugulesc pe langa, asa cum se petrec lucrurile pe la noi.


George W. Bush? conduce cu 33.000 $, fiind urmat de Gordon Brown, noul premier britanic, cu 23.000 euro. Japonezul de pe trei, Shinzo Abe, baga in buzunar 21.000 euro, iar doamna Merkel, nemtoaica, se situeaza cu putin sub japonez. Italianul Romano Prodi suge de la doua vaci cam 19.000 euro, adica o vaca este functia de sef al guvernului, iar cealalta vaca este deputatia. Canadianul Stephen Harper ia 23.000 frunze de artar, adica dolari canadieni. Saracii topului sunt francezul Nicolas Sarkozy, cu 6.600 euro, si marele urs, rusul Putin, cu doar 4.900 euro. Acuma, ca-i stiti, puteti sa le plangeti de mila in timpul liber.


In ceea ce ii priveste pe fruntasii politicii romanesti, nu am date pe care sa vi le prezint, dar nu cred ca e cazul sa le ducem grija, caci sunt sigur ca misculatiile la negru si diferitele ciubucuri ale unuia singur, luat aleatoriu, depasesc totalul celor opt de mai sus.?


?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.