Are Basescu vreo presimtire?

Are Basescu vreo presimtire?

0 233

Desi pentru palatul Cotroceni ii este suficienta patalamaua de la Biroul Electoral Central, Basescu tine mortis sa-si reinnoiasca brevetul de capitan de nava. Are vreo presimtire, ori, de cand cu biletele galbene cu antet, se simte ca si cum ar conduce un petrolier? Sau o fi nostalgia flotei? El stie; altfel e dreptul lui sa-si ia ce brevet vrea.


Pentru moment, Traian Basescu s-a inscris la cursurile de pregatire? de la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale (Ceronav) Constanta. Legislatia prevede ca un comandant de nava isi reconfirma automat brevetul daca navigheaza cel putin 12 luni in ultimii cinci ani pe functie, pe o nava comerciala. In caz contrar, el trebuie sa urmeze cursurile de reconfirmare a certificatului de competenta profesionala sau sa sustina un examen multidisciplinar la Autoritatea Navala Romana


Cursurile dureaza o saptamana si se finalizeaza cu un test, care va fi sustinut vineri. Dupa cum a declarat, Basescu mizeaza pe un program flexibil, care sa-I permita frecventarea orelor de pregatire, aratand ca lectorii s-au aratat dispusi sa-si organizeze cursurile in functie de timpul presedintelui. In prima zi de prezenta la Constanta, Basescu a incercat simulatorul de tanc, care l-a incantat, facandu-l sa declare ca se simte cat se poate de confortabil. Mai confortabil decat la Cotroceni? Nu-i rau, nu se stie niciodata!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.