Absurditati

Absurditati

0 470


??????????? Eu inteleg sa o mai ia omul razna dupa ce iese din butoi si-l mai bat si razele fierbinti ale unei veri incinse la chelie, dar Basescu? pare sa nu mai fie dornic de un loc pe pamant romanesc. O demonstreaza prin declaratia sa data in legatura cu predarea limbii romane drept limba straina in judetele cu populatie predominant maghiara. Si ma intreb: asta chiar s-a tampit ? Sau abia acuma ies la iveala urmarile partidelor de sex de unul singur jucate pe vremea lungilor calatorii marine.


??????????? Adica in tara ta limba ta devine, anticonstitutional, limba straina. Nonsens. Cand peste tot in lume un cetatean de alta etnie decat cea a majoritatii este obligat sa cunoasca limba nationala a acelei tari pentru a fi primit in depline drepturi acolo. Numai la noi se poate trece cu nonsalanta chiar peste legea de baza in cautare de capital electoral si fara a tine cont de eventuale urmari.De aceea ne si incaleca strainii cand vor si cum vor. Ca ne-am ales conducatori prosti si egoisti.


??????????? Vreau sa se stie ca nu sunt xenofob. Am cunostinte, de ambele sexe, care apartin etniei maghiare si cu care ma inteleg bine. Oameni de rand si fara aspiratii absurde. Insa imi aduc aminte cum, in cateva randuri fiind dus de treburi prin judetele Covasna si Harghita, am fost prost indrumat si prost servit in toate pentru ca vorbeam romaneste, adica limba oficiala a tarii. Mi se baga pe gat chestia cu “ nem tudom “ limba romana. Si era sa iau bataie de vreo doua ori cand am injurat sanatos si romaneste. Atunci etnicii maghiari si-au adus aminte ca stiu sa vorbeasca limba oficiala.


??????????? Nu mai ?zic decat Doamne fereste de un precedent datorat nebuniei inaltimilor.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.