Concurs de orientare la Predeal

Concurs de orientare la Predeal

0 226


Ministerul apararii anunta desfasurarea la Predeal a primei editii a Concursului Regional de Orientare. Evenimentul va avea loc ?in perioada 7-15 august 2007, sub egida Consiliului International al Sportului Militar.


La linia de start se vor alinia 48 de sportivi militari din patru tari: Lituania, Polonia, Turcia si Romania, care se vor intrece de vineri 10 august, incepand cu ora 16.00, pe traseele stabilite in imprejurimi, in probe de orientare pe distante scurte, medii si lungi.


Concursul este organizat de Sectia Educatie Fizica si Sport a Statului Major General, in colaborare cu Federatia Romana de Orientare si Clubul Sportiv “Mentor Silva”din Bucuresti.


Desfasurata sub deviza “Prietenie prin sport”, competitia are ca obiective promovarea spiritului de echipa, dezvoltarea si valorificarea calitatilor fizice ale??participantilor, precum si intarirea relatiilor de prietenie intre militarii armatelor membre ale Consiliului International al Sportului Militar.


In cadrul antrenamentelor de la Predeal si Poiana Brasov, care s-au desfasurat timp de 2 zile, cei 48 de participanti s-au familiarizat cu terenul si vremea si au participat la activitati cultural-artistice in zona.


Tot in aceasta perioada, lotul de militari romani participa, in paralel, la alte doua competitii organizate de Federatia Romana de Orientare: “Cupa Romaniei” si “Cupa Mentor Silva”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.