Cornul si laptele in impas!

Cornul si laptele in impas!

0 230

?


„Cornul si laptele” a ramas printre putinele programe care mai sunt in functiune inca din perioada Guvernului Nastase. Multi se mira ca inca se mai tin licitatiii ca cei din cea mai ramas din defuncta Alianta D.A. mai au si timp sa se mai ocupe de asa ceva.


La Brasov, dupa rocada functiilor de vicepresedinte (detinute oameni din PD), dictate de Cancescu, Vasile Butaru, economist se ocupa de coordonare Domeniului Tehnic (Marian Rasaliu inginer se ocupa de coordonarea Depatamentului Economic) are in resposabilitate cunoscutul Program „Cornul si laptele”.


Butaru ne anunta ca procedura pentru desemnarea societatilor care ar trebui sa furnizeze produse lactate si de panificatie pentru unitatile scolare din Judetul Brasov, prin Programul „Cornul si laptele”, a fost blocata.


Potrivit declaratiilor vicepresedintelui CJ Brasov, Vasile Butaru, saptamana trecuta ar fi trebuit facuta o prima selectie a ofertelor, pentru ca apoi sa trimita documentatiile alese la Bucuresti, pentru licitatia electronica.


SC Prodlacta Brasov nemultumita de cum au decurs anumite lucruri a depus o contestatie cu privire la modul in care s-au derulat procedurile. Totul ramane blocat pana cand Consiliul National al „contestatiilor”, singua institutia constituita pentru rezolvarea plangerii va solutiona problema.


Nu credem ca se va ajunga ca in cazul licitatiei de la drumuri in care sociatatea patronata de Marcel Butuza (Vectra) a contestat licitatia si de 4 luni (perioada excelenta de lucru) nu s-a facut nici o reparatie sau lucrare de intretinere.


Oficialii din conducerea judetului ar trebui sa faca mai multe eforturi pentru a se evita un inceput de scoala fara cunoscutul program pentru scolari.


?


Vlad T.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.