Chivu dispus sa renunte la 10 la suta din salariu numai sa...

Chivu dispus sa renunte la 10 la suta din salariu numai sa joace la Inter

0 224

Internationalul roman Cristian Chivu a anuntat prin vocea impresarului sau Victor Becali, ca este dispus sa renunte la 10 la suta din viitorul sau salariu pentru ca oferta clubului Inter Milano sa ajunga la circa 17 milioane euro, mai aproape de pretentiile clubului AS Roma pentru transferul fundasului roman, relateaza ziarul Il Romanista.

Inter ofera ?n prezent 15 milioane euro, plus coproprietatea asupra nigerianului Obinna sau a italianului Andreolli, pentru serviciile lui Chivu, dar AS Roma nu vrea sa scada din pretentii dupa ce a avut practic in mana 18 milioane euro de la Real Madrid.
Impresarul Victor Becali a sosit marti seara la Milano si a anuntat clubul Inter ca romanul este dispus sa renunte la 10 la suta din salariul sau, circa 500.000 euro pe an (2 milioane euro la un contract de 4 ani), pentru ca oferta milanezilor catre Roma sa fie mai consistenta. Sursa citata precizeaza ca motivul pentru care partea romana a renuntat la Real Madrid si Barca este evident. Chivu va primi un salariu de 5,5 milioane euro, in loc de 4,5 milioane cum se vorbea initial, la care se adauga un comision de 3 milioane euro pentru fratii Becali.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.