Tabara de creatie la Muzeul Satului

Tabara de creatie la Muzeul Satului

0 271

Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” ofera si anul acesta un program care a devenit deja o traditie: Tabara de creatie „Vara pe ulita” care se va desfasura in perioada 16 iulie – 5 august 2007.


Intrata in traditia muzeului, tabara se adreseaza copiilor si tinerilor cu varste intre 6 si 18 ani pentru a fi initiati si indrumati de mesteri populari veniti din diferite zone ale tarii, in desfasurarea mestesugurilor traditionale: olarit, sculptura in lemn, incondeierea oualor, tesaturi de interior si piese de port, icoane pe lemn, icoane pe sticla, masti populare, instrumente muzicale, podoabe, pielarie, impletituri – panusa, pictura naiva, papusi, pictura, desen, modelaj, aranjamente decorative.


Programul interactiv va fi completat de activitati de divertisment: jocuri, momente artistice, concursuri etc. Cele mai reusite lucrari vor fi reunite in expozitia finala, al carei vernisaj va avea loc duminica, 5 august, ora 11.00. Cei care doresc sa se inscrie o mai pot face pana pe data de 5 iulie a.c. Taxa de participare este de 100 lei pentru un participant sau 180 lei pentru doi participanti, iar taxa de insotitor este de 15 lei. Informatii suplimentare la telefon : 317 91 03 , int.185.


 


Laura Moise


 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.