Tabara de vara in Piatra Craiului

Tabara de vara in Piatra Craiului

0 263

Si anul acesta, tinerii care iubesc muntele pot sa petreaca o saptamana la munte. In perioada 6-12 august se organizeaza o tabara ecologica de vara in Piatra Craiului, in cadrul careia tinerii sunt instruiti in alpinism, calarie, educatie ecologica, supravietuire, turism si orientare in munte cu si fara busola. Scopul organizarii taberei este acela ca participantii sa isi dezvolte abilitati legate de mersul pe munte prin parcurgerea unor trasee montane de dificultate medie si mare.


In cadrul taberei vor fi organizate cinci echipaje, care vor avea un nume si o mascota proprie. Totul va fi de fapt un concurs, la final fiind aleasa cea mai buna echipa.


Participantii vor fi cazati la o pensiune de trei margarete in Parcul National Piatra Craiului, pretul fiind de 795 lei. In program vor fi incluse vizite la Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra, Brasov etc. Acest gen de tabere se organizeaza din anul 2003, iar in acest an sunt deja inscrisi 15 participanti, numarul de locuri disponibile fiind de 20.


?


Laura Moise?


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.