Beckham va ramane la Real Madrid ?

Beckham va ramane la Real Madrid ?

0 257

Ramon Calderon presedintele formatiei spaniole Real Madrid, a anuntat ca spera sa-l convinga pe David Beckham, sa ramana pe Santiago Bernabeu, datorita jocurilor extraordinare pe care acesta le-a facut in ultimele sase etape din campionatul spaniol, demonstrand ca inca mai are multe de spus in fotbalul mare de performanta.

Toata lumea este de parere ca David Beckham, mai are multe de spus in fotbalul de performanta, iar plecarea intr-un campionat obscur si neinsemnat ca cel al Statelor Unite ar fi o retragere pe usa din spate pentru jucatorul englez.
Calderon a anuntat ca ramanerea jucatorului in curtea galacticilor ar fi posibila din cauza unei clauze in contractul lui David.
Mijlocasul in varsta de 32 de ani s-a inteles deja cu Los Angeles Galaxy si incepand cu 1 iulie va fi jucatorul americanilor. Dar ziarul spaniol Marca, a anuntat duminica faptul ca in contractul lui David Beckham exista o clauza care le permite spaniolilor sa-l pastreze, iar Ramon Calderon a anuntat deja ca va incepe negocierile.

„Trebuie sa ne asezam la masa cu Beckham, cu agentii lui si cu Petrag Mijatovic (directorul sportiv al lui Real Madrid), sa ne uitam la clauza si sa decidem ce va fi. Dar din punctul meu de vedere as fi incantat ca el sa ramana la Real. Am fost putin furios ca a anuntat prematur faptul ca pleaca, dar acum vom face un efort ca el sa ramana”, a declarat Calderon in Marca.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.