Campionatul National de Enduro Cross la Rasnov

Campionatul National de Enduro Cross la Rasnov

0 229

A cincea etapa a din Campionatul National de Enduro Cross – si prima desfasurata la Rasnov – a oferit un spectacol pe cinste iubitorilor de motociclism. Competitia s-a desfasurat sambata, la iesirea din Rasnov spre Paraul Rece, pe un traseu pus la punct de Federatia Romana de Motociclism, Clubul Auto Crono si Clubul Vectra Racing din Zarnesti. La start au fost prezenti 65 de concurenti ce s-au intrecut sa incheie primii traseul la una din cele 7 categorii: Clasa A, B, C; Veterani, Fete, ATV si Quad. Cele mai multe medalii au fost luate de pilotii de la Vectra Racing Zarnesti – 8.
Pe locul I la Clasa A a fost desemnat Ionut Cojocaru, locul I de la Clasa B a fost ocupat de Dumitru Dorin, ambii de la Vectra Zarnesti. Mihu Jani de la Black Riders Sibiu a fost lider la Clasa C, iar la veterani s-a clasat invingator Daniel Nagy, de la Steaua General Turbo.
Fetele au facut o intrecere frumoasa, prima care a ajuns la linia de finish fiind Andreea Goga, reprezentanta a clubului din Zarnesti. La clasa ATV si QUAD suprematia a fost disputata de concurenti din Timis si Bistrita.
„A fost prima editie de campionat organizata la Rasnov si putem spune ca majoritatea concurentilor s-au aratat multumiti de traseu. Publicul a fost numeros, a fost mai multa lume decat ne-am fi asteptat. Timpul a tinut cu noi, nu a plouat deloc, asa ca tind sa cred ca lumea a fost multumita”, a declarat Arpad Simon, presedintele Clubului AutoCrono.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.