Festival de teatru pentru tineri de Ziua Copilului

Festival de teatru pentru tineri de Ziua Copilului

0 295

Centrul Cultural Reduta din Brasov va gazdui in primele trei zile ale lunii iuniem cea de-a VI-a editie a Festivalului de Teatru pentru Tineri, “EuroArt”, organizat cu prilejul Zilei Internationale a Copilului. Festivalul multicultural “EuroArt” este un proiect comun al Centrului Cultural German Brasov, al Institutului pentru Relatii Externe Stuttgart si al Aliantei Franceze din Brasov.


Programul manifestarii cuprinde workshop-uri si spectacole sustinute de trupe de teatru profesioniste din Franta, Germania si Romania.


Festivalul va debuta cu spectacolul „Vis” de si cu Dan Puric, pentru ca a doua seara sa se mute in strada, unde trupa franceza „La Cite des Augustes ”va organiza un spectacol de lumini si sunete. Ultima seara de spectacol este rezervata spectacolelor „Warten auf G.” si „De ce poarta John Lennon fusta”. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural German Brasov, cu sustinerea Consulatului Germaniei de la Sibiu, a Ambasadei Frantei la Bucuresti si a Consiliului Judetean Brasov.


Cu ocazia Zilei Copilului, Ministerul Culturii si Cultelor garanteaza gratuitatea intrarii minorilor in muzeele aflate sub jurisdictia sa, printre care si cel de la Bran.?


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.