Iranul, victorie în prelungiri, la Cupa Mondială

Iranul, victorie în prelungiri, la Cupa Mondială

0 151

Selecționata Iranului a învins, vineri, cu scorul de 2-0, formația Țării Galilor, într-un meci din grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.
Cele două goluri au fost marcate de Roozbeh Cheshmi şi Ramin Rezaeian în minutele de prelungiri, respectiv 90+8 și 90+11.
În partidele din prima etapă, Anglia a surclasat Iranul cu 6-2, iar Țara Galilor a remizat cu Statele Unite ale Americii, scor 1-1. În clasament, Anglia și Iranul au câte 3 puncte, iar Țara Galilor și SUA, câte un punct.
Joi, la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar s-au disputat primele jocuri din grupele G și H: Elveția – Camerun 1-0 și Brazilia – Serbia 2-0, ambele în grupa G; Uruguay – Coreea de Sud 0-0 și Portugalia – Ghana 3-2 (amândouă în grupa H).
Vineri, 25 noiembrie, Qatar – Senegal 1-3 și gazda Mondialului este eliminată, Olanda – Ecuador 1-1. Grupa A este condusă de Olanda și Ecuador și Senegal (cu câte 3 puncte), urmate de Qatar (fără niciun punct).
Cupa Mondială de fotbal din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, deținătoarea trofeului fiind Franța.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.