Dan Alexa, înainte de meciul FC Brașov – CSM Slatina: ,,Jucătorii...

Dan Alexa, înainte de meciul FC Brașov – CSM Slatina: ,,Jucătorii care au evoluat mai puţin trebuie să aibă determinare şi dorinţă”

0 148

După un meci foarte bun în Cupa României, în care jucătorii braşoveni au fost egalii celor de la FC Hermannstadt, şi în multe momente chiar peste ei, FC Braşov vrea ca şi duminică, în meciul cu CSM Slatina să joace cel puţin la fel de bine să să păstreze cele trei puncte sub Tâmpa.
Chiar dacă s-au întrebuinţat serios pentru a obţine un rezultat bun, au alergat şi au oboist în cele 120 de minute jucate joi, jucătorii braşoveni promit să se prezinte bine în meciul cu oltenii.
Dan Alexa spune că va face mai multe schimbări în primul 11, pentru a avea jucători odihniţi, dar se gândeşte să schimbe şi sistemul de joc.
,,Întâlnim Slatina, o echipă care arată bine fizic. Şi-au menajat tot lotul pentru meciul de cupă. Noi venim după 120 de minute grele, foarte grele, cu om în minus. Am jucat aproape 10 minute în 10 oameni, sper să nu se vadă lucrul ăsta mâine. O să încerc să bag jucători care au evoluat mai puţin, să fie proaspeţi. Mă gândesc şi la o schimbare de sistem, pentru că trebuie să mă pliez pe ce pot jucătorii în momentul ăsta.
Un meci dificil. Slatina o echipă incomodă, o echipă bine pregătită fizic, o echipă care aleargă, cu un jucător special, pe care l-am avut şi elev, Doman. Jucătorii care au evoluat mai puţin trebuie să aibă determinare, dorinţă şi să arate că merită să joace în primul 11.
”, a declarant Dan Alexa.
Meciul va avea loc duminică, 2 noiembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului.
Intrarea spectatorilor va fi liberă.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.