Trafic deviat până vineri pe DN11, în zona intersecției cu DN10

Trafic deviat până vineri pe DN11, în zona intersecției cu DN10

0 256

DRDP Brașov informează că traficul rutier va fi deviat pe DN11, în zona nodului rutier de la intersecția cu DN10. Restricția va dura trei zile. Circulația va fi deviată pe ambele direcții pe DN11, pe breteaua de pe sensul Lunca Câlnicului – Brașov, pentru a se putea derula lucrările la pasajul spre Prejmer.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov au anunțat că de astăzi, 27 septembrie, începând cu ora 8,30, va fi întrerupt traficul rutier de pe DN 11, în zona pasajului de la Prejmer.
Această măsură a fost impusă de situația din teren, constructorul a solicitat intreruperea circulației ca să poată lucra la schimbarea grinzilor deteriorate de pe pasaj.
Mâine (marți, 27 septembrie) începând cu ora 8.30 traficul de pe DN11, în zona nodului rutier dintre de la intersecția cu DN10, va fi deviat pe ambele direcții pe breteaua de pe sensul Lunca Câlnicului – Brașov. Restricția va dura 3 zile și este necesară pentru începerea operațiunii de îndepărtare a grinzilor deteriorate de pe pasaj. Traficul de pe pasajul spre Prejmer va rămâne în continuare închis până la încheierea lucrărilor de punere în siguranță. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov. (V.T.)

Trafic închis, din această seară, la intersecția dintre DN10 și DN11, între  Hărman și Prejmer. Care sunt variantele ocolitoare

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.