Prescolarii vor putea accesa credite pentru Anutoiu

Prescolarii vor putea accesa credite pentru Anutoiu

0 276

Omul de afaceri necurate Ionica Anutoiu, judecat pentru lovituri cauzatoare de moarte, a a fost condamnat de instanta Tribunalului Brasov la 4 ani de inchisoare. Cu suspendare, insa. Chiar si asa, avocatului lui Anutoiu i s-au parut cam multi anii de puscarie de la care a fost suspendat clientul sau si a declarat ca va face recurs impotriva sentintei pronuntate ieri. La fel cum si procurorii care l-au trimis in judecata se pot indrepta cu recurs la Curtea de Apel.


Partea cu adevarat induiosatoare a sentintei in cazul Anutoiu este corvoada la care il obliga judecatorul, pentru a-i fi produs moartea fostei sale angajate Melania Bata. Anutoiu va trebui sa munceasca in folosul comunitatii, pentru o perioada neprecizata, pe langa unele case de copii. Cum locatiile de genul asta sunt cam oropsite cand e vorba de fonduri, sugeram doamnei judecator care a pritocit sentinta sa extinda programul de reinsertie a lui Anutoiu si la gradinite si scoli primare. Nu oricare, insa, ci cele frecventate de odraslele pesedistilor brasoveni, care i-au permis lui Anutoiu sa faca pe patronul de ziare. Daca pustoaiaca aia simpatica din reclama televizata la o banca poate sa acceseze un credit de 10.000 de euro fara sa clipeasca, Anutoiu, mare expert in pacalirea tinerilor angajati sa contracteze credite pentru uzul sau personal, a dat lovitura.


Parintii pesedisti care l-au tinut in brate ani de zile vor intelege mai bine ce inseamna sa le vina prichindeii acasa de la gradi acoperiti de credite. Si n-o sa se poata supara cand vor afla ca, daca au gajat casa, e pentru cauza nobila a revistei Arici Pogonici, pe care le-o va edita Anutoiu pana-si ispaseste pedeapsa.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.