Încă patru jucători au semnat contracte cu FC Braşov; cel mai sonor...

Încă patru jucători au semnat contracte cu FC Braşov; cel mai sonor nume este Andrei Marc, obișnuit cu aerul primei ligi

0 409

Patru jucători au semnat contracte noi cu FC Braşov, într-o singură zi. Cei patru fotbalişti au parafat actele şi sunt pregătiţi pentru duelurile care urmează în campionatul Ligii a 2-a. Jucători experimentaţi, dar şi tineri de perspectivă, care pot ajuta clubul să îşi îndeplinească obiectivele din acest sezon.
• Sebastian Micu, portar, 19 ani, – Tânărul portar vine de la CSM Reşiţa, echipă cu care a jucat sezonul trecut barajul de promovare în Liga a 2-a
• Andrei Marc (foto), mijlocaş central, 29 de ani – A jucat la cele mai importante echipe din România, FCSB şi Dinamo Bucureşti. În carieră are peste 150 de meciuri jucate în Liga 1. A mai jucat la Ceahlăul Piatra Neamţ, Sanliurfaspor în Turcia şi Concordia Chiajna.
• Joao Amorim, mijlocaş central, 30 de ani, portughez – A jucat la echipa de tineret a lui FC Porto şi are meciuri la toate echipele de tineret ale naţionalei Portugaliei. Mare parte din cariera sa a jucat la echipe din ţara natală: Gondomar, Benfica Lisabona B, Trofense, Deportivo Aves, Oliveirense, Varzim sau Feirense. A mai jucat în Bulgaria la Arda Kardzhali, iar la FC Braşov a ajuns din Liga a 2-a portugheză, de la Penafiel.
• Alexandru Saim Tudor, mijlocaş de bandă stângă, 23 de ani – mijlocaşul cu cetăţenie română şi turcă a venit împrumut de la Perolul Ploieşti, echipă cu care sezonul trecut a promovat în Liga 1. Are peste 70 de meciuri în Liga a 2-a în cei patru ani în care a activat pentru ploieşteni.
Toţi cei patru jucători au semnat contracte cu FC Braşov pe câte un an, cu drept de prelungire pe încă unul.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.