PNL Brasov premiaza cele mai frumoase ferestre cu flori

PNL Brasov premiaza cele mai frumoase ferestre cu flori

0 251

Pentru ca intram in luna lui Florar, PNL Brasov s-a gandit la o actiune care sa-i stimuleze pe brasoveni sa infrumuseteze orasul de la propriile ferestre.


Astfel, pe durata lunii mai, se va derula programul „Flora”, al carui slogan este „Inflorim orasul in luna lui Florar”. Brasovenii care isi impodeobesc ferestrele cu cele mai frumoase jardiniere cu flori pot participa la un concurs organizat de PNL Brasov, ai carui premianti vor putea castiga 1.000 lei, 300 lei sau 200 lei, precum si alte produse florale, in functie de cat de esteticieni se vor dovedi.


Daca doriti sa participati la concurs, luati cartea postala timbrata gasita in cutia postala, treceti datele de contact si numele. Cineva de la PNL va veni sa fotografieze ferestrele cu flori. Daca munca va fi suficient apreciata, puteti castiga unul din premiile anuntate mai sus.


Potrivit liberalului Gabriel Andronache, ca exemplu, PNL va pune jardiniere cu flori la toate ferestrele de la un bloc cu patru etaje si doua scari din cartierul Astra.


?


Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.