A recunoscut ca arbitrii au gresit

A recunoscut ca arbitrii au gresit

0 163

Gheorghe Constantin seful Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), a recunoscut ca in derby-ul etapei a XXVII-a a Ligii I la fotbal, dintre formatiile Rapid si Dinamo, scor 1-4, arbitrii intalnirii au facut forte multe greseli.

Astfel, CCA a decis deja si primele sanctiuni: tusierii Marcel Savaniu si Aurel Onita au fost opriti de la delegari in urma greselilor din timpul derby-ului, iar „centralul” aceleiasi intalniri, Sebastian Coltescu, a fost considerat nevinovat de oficialii forului.

„Au gresit, au gresit, ce pot sa spun acum? Nu vreau sa vorbesc ininte sa vina raportul de arbitraj, dar pentru greselile astea tusierii vor fi opriti de la delegari. Ei erau deja stabili?i pentru etapa de miercuri, iar acum trebuie sa ii inlocuim. Coltescu ramane pentru aceasta etapa rezerva la meciul de la Cluj. Oricum, el este doar rezerva acolo. In comparatie cu tusierii, la meciul de duminica el a dus meciul, dar din pacate nu a fost ajutat. Nu pot sa ma exprim daca a gresit sau nu, poate ca da… Oricum, el poate mult mai mult”, a declarat Gheorghe Constantin.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.