Farul s-a înclinat cu tact…restul sunt palavre!

Farul s-a înclinat cu tact…restul sunt palavre!

0 370

Ceea ce prevedeam, s-a petrecut! Pentru că Farul a câștigat meciul de la București, cu FCSB și, grație ascestui fapt, s-a calificat în play-off, nu putea rămâne fără recompense. Adică, situația nu putea rămâne dezechilibrată. Astfel, FCSB, care avea nevoie ca de aer de toate punctele, pentru a rămâne aproape de CFR Cluj, le-a obținut și, ce să vezi, are, în continuare șanse la titlu! Restul sunt palavre, de umplut timpul, pentru că nașul și finul nu puteau să dea cu bățu-n baltă, din moment ce Farul nu mai are treabă cu acest campionat! Și uite așa, avem un fotbal de toată jena, care ne amintește de Tata Jean.

Meciul dintre Farul Constanța și FCSB s-a disputat luni seară, în cadrul etapei a șasea din play-off-ul Ligii 1, pe terenul principal din Complexul Sportiv Academia Gheorghe Hagi, iar roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 4-0.

Căpitanul Florin Tănase a fost cel care a deschis scorul la Ovidiu, în minutul 24, din pasa lui Darius Olaru. La zece minute distanță, Darius Olaru și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj, după o pasă a lui Florinel Coman. A urmat apoi o lovitură de la 11 metri obținută de către Florinel Coman și transformată fără probleme de către Florin Tănase, în minutul 40, pentru scorul de 3-0, stabilind astfel rezultatul primei reprize.În minutul 67, portarul Farului, Marian Aioani, a gafat și a trimis mingea direct la Florin Tănase care a preluat și a trimis în poarta gazdelor, ducând scorul la 4-0 și închizând astfel jocul.

În urma acestui rezultat, FCSB se menține la două puncte (46 de puncte) în spatele liderului CFR Cluj (48 de puncte), dar o ține și pe Universitatea Craiova (42 de puncte) pe locul 3, la patru puncte distanță.

Restul sunt palavre, de fentat fotbalul și de păcălit microbiștii…

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.