Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX

Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX

0 156

In perioada 26 – 29 aprilie 2007, compania ABplus organizeaza cea de a V-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX in Brasov. Expozantii vor avea la dispozitie o suprafata considerabila, la Sala Sporturilor din Brasov, precum si in cadrul pavilioanelor expozitionale mobile.


La aceasta editie, CAMEX aduce in prim-plan doua piese de rezistenta: 26 aprilie-Ziua Specialistului si Forumul Economic in Constructii Construct Week


?


Editie aniversara


La aceasta a V-a editie aniversara CAMEX de la Brasov, constructorii, antreprenorii, arhitectii si investitorii vor prezenta, pe de o parte, si vor putea beneficia, pe de alta parte, de o gama complexa de materiale de constructii, utilaje si echipamente, produse pentru vopsit, materiale izolante, tamplarie si accesorii pentru amenajari interioare.


In cadrul Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX Brasov, prima zi, 26 aprilie, a fost declarata Ziua Specialistului la CAMEX. In intervalul orar 10.00- 13.00 expozitia va fi deschisa doar pentru acestia. Accesul lor in expozitie se va face pe baza de invitatie sau carte de vizita.


Dupa vizitarea expozitiei, specialistii in constructii si instalatii pot participa la o serie de dezbateri pe teme de interes actual in domeniu.


?


Forumul economic in constructii


Companiile expozante, arhitectii si profesionistii din domeniul constructiilor si al instalatiilor vor putea participa la a patra editie a Forumului Economic in Constructii Construct Week , in zilele de 26 si 28 aprilie.


Forumul va avea ca punct de plecare nevoile semnalate de membrii comunitatii de afaceri din constructii si va functiona sub forma atelierelor de lucru, cu scopul de a oferi solutii reale la probleme concrete. In prima zi a Forumului, Dorina Isopescu, Insepctor General de Stat la Inspectoratul de Stat in Constructii va supune dezbaterii problematica noului Cod al Constructiilor. Vor urma apoi, in ziua de 28 aprilie conferintele destinate arhitectilor, din cadrul Programului National de Formare Profesionala Continua, initiat de Ordinul Arhitectilor din Romania.


Programul de vizitare este de joi pana sambata intre orele 10:00 si 18:00, iar duminica intre orele 10:00 si 14:00. Intrarea publicului se va realiza fie pe baza de bilet, fie prin intermediul invitatiei de specialist, fie in urma inregistrarii online pe site-ul www.camex.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.