MM il apara pe Andrey

MM il apara pe Andrey

0 239

Mihai Stoica managerul general al clubului Steaua Bucuresti, nu accepta ca cineva sa ii critice propriile achizitii in materie de jucatori. Astfel „MM” a iesit la rampa si l-a aparat pe portarul brazilian Andrey, dupa care singur a fost pana in Brazilia si l-a convins sa semneze cu Steaua.

Managerul Stelei a tinut sa precizeze ca Andrey nu are un salariu exorbitant si nici suma de transfer nu a fost una foarte mare pentru fotbalul romanesc.
„300.000 de dolari este suma platita pentru Andrey si nu are un salariu deosebit pentru fotbalul rom?nesc, nu este mai mare ca media salariala a Stelei. Se exagereaza cand se face un serial de asa zise gafe facute de Andrey, cand ati fost martori la gafele facute de Danut Coman cu noi si cu Vaslui, iar Coman este a doua optiune la echipa nationala. Il respect si apreciez pe Coman, am o relatie foarte buna ca el, oricui i se poate intampla. Si Lobont, poate cel mai valoros portar din Romania, a facut gafe monumentale la Fiorentina. Rapid a pierdut meciul cu noi pe doua gafe ale lui Coman, Andrey n-a facut nicio gafa din cauza careia noi sa fie pierdut puncte. La Bistrita, in minutul 82 era cam jucat meciul, accept ca n-a avut o interventie forte buna, dar e la fel de vinovat ca altii din careu care ar fi trebuit sa degajeze mingea. Andrey a facut o gafa, a pus zidul gresit la golul trei al lui Dinamo”, a afirmat Mihai Stoica.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.