AS Roma vrea in semifinalele Ligii Campionilor

AS Roma vrea in semifinalele Ligii Campionilor

0 204

AS Roma echipa italiana de fotbal la care evolueaza si fundasul roman Cristian Chivu, a invins cu scorul de 2-1 (1-0) pe Manchester United, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, dupa un meci pe care l-a dominat categoric.

Roma a condus ostilitatile in cea mai mare parte a timpului si a ratat numeroase ocazii, in fata unei echipe care a facut fata cu greu apetitului ofensiv al gazdelor – 26 de suturi pentru giallorossi, dintre care 9 pe poarta. Roma a marcat ?n finalul primei reprize (44), prin Taddei, dupa ce United a ramas in zece jucatori, in urma eliminarii lui Scholes. Rooney a readus egalitatea, in plina dominare romana, profitand de lipsa de marcaj a lui De Rossi (60), insa itlaienii au luat conducerea foarte repede prin Vucinic in minutul 66.


In celalalt meci al serii de miercuri, Chelsea si Valencia au terminat nedecis, 1-1, dupa ce oaspetii au deschis scorul prin Silva (30). Ivorianul Drogba este cel ca a restabilit egalitatea (53), dar londonezii nu au reusit mai mult.

Rezultate:
mar?i 3 aprilie:


AC Milan (Italia) – Bayern Munchen (Germania) 2-2 (1-0)
PSV Eindhoven (Olanda) – FC Liverpool (Anglia) 0-3 (0-1)
Partidele retur vor avea loc pe 11 aprilie.

miercuri 4 aprilie:
AS Roma (Italia) – Manchester United (Anglia) 2-1 (1-0)
Chelsea Londra (Anglia) – Valencia CF (Spania) 1-1 (0-1)
Partidele retur se vor desf??ura pe 10 aprilie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.