Nu a mers cu PlanDemonia, pac, cu răzbelul

Nu a mers cu PlanDemonia, pac, cu răzbelul

0 324

Trupe, tancuri, pușcoace, armătă și mai ales declarații! Vorbe, minciuni, mascarada!
Ca de obicei, șahul și tabla lui! Rusia, actorul de serviciu, cică președintele Ucrainei și binențeles, Licuriciul! Ăla de o arde dubios cu DemonCratia! In alte state! Că la el acasă deja e jale! Mergi la medic, tati! Vezi că 60% dintre americani zic că ai probleme la mansardă!
Țarul intra în orice joc! Că le are și el acasă pe ale lui! Rusia e mare, foamea e multă, votca e puțina, iarna e grea! Se joacă și el! A scos trupele să fie filmate cu dronele, să vadă prostimea: vaaaaiiii, ce de armată mișună pe la granițe!

Actorul ratat al Ucrainei, un executant! Pentru Licurici și pentru Urs! El, săracul, se crede încă pe scenă, cu doi regizori! El doar executa! Prost! In spectacol, se bagă și unul mic, mic de tot! Ăla cică e unul sexomarxist, care se vrea un altfel de Napoleon! Vezi, mă, că pe Napoleon, l-a învins iarna! Da’ cum nu mai exista iarnă, că a venit Greta Trotineta să urle isterică despre încălzirea globală, te-ai gândit tu, că e bine să fii parte din spectacol! Ăla ratat! Că doar ai și tu de furat niște voturi!
Figuranții sunt gata: machiați, tunși, rași, frezați, cică, ar fi analiști politici! Latrinele sunt scena figuranților! Că vine răzbelul, că o să fie jale, că se mută tancuri, dezastru, urgie etc., de s-au îngălbenit naibii toate ecranele! Nici nu ați ieșit bine dintr-o mascaradă, că vă aruncă ăștia în alta! Asta doar, doar, vor scăpa autoritățile vieții de răspundere pentru toate asasinatele făcute în doi ani! Așa speră ei! Nu aveți cum!

Dumnezeu nu doarme și ce să vezi, El e cel mai șmecher Regizor! Voi, ăștia de la Urs în jos, faceți doar figurație! De Zmeur! Că Oscarul l-a ciordit unu’ de-și zice Magician! Cât despre Dulapul chiloților murdari ai coanei U.E., e praf! Auzi la el, e grav, vine războiul, dar face o panaramă de ședința vieții, miercuri! Până atunci la perișoare, tati! Și la schi! El a aplaudat pe ăla micu’ zis și Napoleon Ratatul, că-i trimite trupe! Adică, a recunoscut că e doar un împăiat într-o colonie!
Cu ăsta duceți voi război cu Ursul? Pe bune? Sunteți nebuni toti? Vedeți că aveți mii de doctori! Din aia pârâți, făcuți la apelul bocancilor, cu mâna la vipușcă și cu limba în posterioarele puterii! Dacă vă trimite și Napoleon Ratatul niste băieți în fuste, cu tocuri de 12, cu rujuri roșii de la Chanel, o să faceți o spirală mare, mare! Și când o să o vadă Ursul, o sa moară de râs și de frica lui Rateu Tudor! Că asta se bate rău cu rușii! Adică, îi bate pe umăr! Să le ducă poșetele!

Cât despre Licurici, nu cred că mai e nimic de zis! Totul o spun pozele alea făcute la Geneva! Între ăia doi! Și noi toți știm că o poză spune infinit mai multe decât o sută de vorbe, purtate de imbecili, pe la tv! Pozele alea sunt suficiente, că să înțelegem că oricât s-ar strofoca regizorii, nu merge!
Milioane de crime, nu se pot ascunde sub fusta unui război, care seamănă cu o matroană, expirată, prea mult machiată și cu firele la ciorap duse! Răzbelul ăsta e un fel de matineu, înaintea piesei de teatru serioasă! Dramatică de-a dreptul! „Zbor deasupra unui cuib de cuci!”. Că tot se potrivește cu ospiciul care a devenit planeta!

P.S.:
„Doar fătălăii fură motorină de la americani, bărbații adevărați o fură de la ruși”. Asta așa, că să ne amuzăm până la capăt

Zoe Dantes
Sursa: art-emis.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.