Prohod cu nabadai in Alianta D.A. Brasov

Prohod cu nabadai in Alianta D.A. Brasov

0 227

Mare meci, mare! La Brasov, orgoliile din defuncta Alianta D.A. au inceput sa-si care pumni. Combatantii nu tin seama de nici o regula. Si, nu este decat prima repriza…


In timp ce liderul filialei PD. George Scripcaru, sutine ca are informatii ca PNL se orienteaza spre a pactiza cu PSD, PRM si PC, presedintele liberalilor brasoveni spune ca vina pentru destramarea Alinatei apartine exclusiv democratilor si lui Traian Basescu.


Asadar, „razmerita” de la Centru are corespondenti si la Brasov.


Dupa ultimele zile de replici dure intre membrii Aliantei D.A la nivel central, este? randul liderilor locali ai PNL si PD sa se lanseze in acuzatii. Nemultumirile privind colaborarea din Alianta exista atat de o parte cat si de cealalta, iar „divortul” PD-PNL la Brasov urmeaza intocmai acelasi tipar ca la Bucuresti.


?


PD in opozitie


?


Vicepresedintele PD, George Scripcaru sustine ca „se contureaza o Alianta PSD-PNL-PC-PRM” si este bine ca electoratul sa afle aceste lucruri. Scripcaru spune ?ca a aflat ca la PSD au fost invitate anumite persoane carora li s-a comunicat sa se pregateasca pentru ocuparea unor posturi in serviciile deconcentrate.


„In cazul remanierii guvernamentale, PD va fi partid de opozitie. In orice tara normala, in aceasta situatie se fac alegeri anticipate, dar unora le este frica. Nu e nevoie de campanie electorala. E de ajuns ce s-a facut pana acum. Eu ii asigur pe toti ca PD are destula forta, iar partidul nu va fi destructurat. Acum se iau ultimele decizii in functie de interesele economice. Noi nu vom contesta un Scripcaru ii acuza voalat pe liberali ca au interese la societatile Tractorul UTB si Rulmentul, reprosand conducerii AVAS ca a numit administratori „pe coltul mesei„ (referirea fiind la un apropiat al presedintelui PNL Brasov, Aristotel Cancescu, persoana care nu s-a prezentat deloc la post si care a demisionat la nici 10 zile de la numire) si ca a tergiversat programul de redresare, astfel ca s-a ajuns in faza actuala.


?


Basescu, principalul vinovat


?


Replica liberalilor nu intarzie sa apara. Astfel, presedintele PNL Brasov, Aristotel Cancescu, spune ca regreta ca, dupa 3 ani de la castigarea alegerilor, s-a ajuns in aceasta situatie si i-a acuzat pentru acest „divort” pe Traian Basescu si membrii PD.


„Eu am lucrat alaturi de Basescu peste 12 ani si am plecat pentru ca el nu da doi bani pe nimeni si nimic. Totul este in functie de interesele personale. A urmarit sa asigure o campanie de imagine pentru PD si o anticampanie pentru PNL. Acesta este motivul pentru care noi, liberalii, am platit un tribut de imagine si probabil ca vom avea un dusman declarat in PD. Sunt convins ca nici cu PSD nu ne va fi usor, iar nerealizarile vor fi trecute in contul nostru. Acum se arunca in carca noastra ce s-a intamplat la Tractorul UTB si Rulmentul, desi au fost nenumarate guverne care nu au rezolvat situatia. Interesul este sa salvam ce se mai poate. Nu din cauza PNL s-a ajuns la aceste datorii imense la cele doua uzine si imi pare rau ca se politizeaza si aceasta chestiune”, declara Cancescu.


Totusi,? presedintele PNL Brasov afirma ca exista foarte multi investitori interesati de partea viabila, iar datoriile vor fi diminuate dupa vanzarea lor la licitatie.


Marius OLA

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.