Si moarta, Alianta D.A. conduce in preferintele electoratului

Si moarta, Alianta D.A. conduce in preferintele electoratului

0 224


Stupefiant! La cateva zile de la anuntul facut de Premierul Calin Popescu Tariceanu privind decesul Aliantei, un sondaj de opinie realizat de IMAS releva un lucru iesit din comun: si “moarta” Alianta este in topul preferintelor electoratului.


39% dintre romani o tin sus si tare ca “daca duminica ar fi alegeri” ar vota cu Alianta D.A.!Celelalte partide sunt departe de aceasta mare dragoste. PSD este acreditat cu 20%, PNG cu 18%, PRM cu 9%, UDMR cu 6% si PLD cu 4%.


Traian Basescu, in ciuda gafeleor ce se inmultesc pe zi ce trece si a nervozitatii care-i dicteaza, facandu-l sa ia decizii pripite, precum comnada facuta democratiolor sa iasa de la guvernare, are de partea sa 41% dintre respondentii la sondaj. Ii sufla in ceafa Gigi Becali, cu 39%, un personaj la fel de controversat, “direct” si orginal precum Traian Basescu. Urmatoarele locuri in topul increderii sunt ocupate de Theodor Stolojan cu 26%, Mona Musca si Mircea Geoana, 24% si Calin Popescu Tariceanu cu 19%.


Aceste rezultate sunt halucinante, emblematice pentru criza prin care trece societatea romaneasca: poporul vrea la putere ceva ce nu mai exista, iar ordinea personalitatilor din topul increderii te lasa fara grai. Daca mai greseste Basescu de vreo doua ori, ne-am putea pricopsi in fruntea tarii cu Gigi Becali, care, mare minune de nu-si va trece in programul de guvernare lupta cu dracii.


Sondajul a fost ?realizat in perioada 10-16 martie pe un esantion de 1.242 de persoane si are o marja de eroare de 2,9%.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.