Taximetristii au INTERZIS in Gara Brasov

Taximetristii au INTERZIS in Gara Brasov

0 238

Taximetristii din Gara Brasov care te luau, efectiv, cu japca, de indata ce puneai piciorul pe peron, pentru a te convinge sa te duca „confortabil, rapid si ieftin”, intr-unul dintre colturile orasului, au acum interdictie sa mai intre in incinta garii. De asemenea, cei care incercau sa te convinga sa te cazezi intr-una dintre pensiunile sau hotelurile din dotare nu mai au voie sa te „acosteze” in Gara CFR Brasov.
Consiliul Local Brasov a hotarat ieri introducerea a doua noi sanctiuni care pot fi date de lucratorii Inspectoratul General al Politiei Romane Serviciul Transporturi – Sectia Regionala de Politie Transporturi Brasov.
Concret, este vorba de interzicerea atragerii de persoane, sub orice forma, savarsita la peroanele statiei CFR, holul caselor de bilete, zonele adiacente caii ferate, in vederea practicarii de transport persoane fara autorizatie sau practicarii de cazari persoane, la persoane fizice sau juridice.
Amenzile sunt destul de ridicate, fiind cuprinse intre 500 si 2.000 lei pentru cei care ofera transport si intre 1.000 lei si 5.000 lei in cazul celor care ofera loc de cazare.
De asemenea, accesul si stationarea autovehiculelor purtand insemnele TAXI in parcarile cu plata amenajate in zona Garii va fi interzisa, iar nerespectarea acestei prevederi va fi de asemenea amendata.
Mai mult decat atat, pentru a nu exista neintelegeri, accesul autovehiculelor in vederea aprovizionarii societatilor comerciale care au magazine in zona Garii se va face pe baza permiselor de libera trecere (LT) eliberate de Primaria Municipiului Brasov,
respectandu-se prevederile HCL nr. 243/2005.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.