Fotbal, Liga a treia : Kids Tâmpa Brașov, ghinion în duelul cu...

Fotbal, Liga a treia : Kids Tâmpa Brașov, ghinion în duelul cu CSO Plopeni

0 462

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 1-0 (1-0), disputa din etapa a 13-a a Ligii a 3-a seria C5, din deplasare, cu CSO Plopeni. Un meci în care ghinonul „s-a ținut scai” de trupa antrenată de Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc. „Urșii” au început bine, au avut câteva situații bune la poarta gazdelor, dar, pe o degajare a portarului advers și pe o neatenție în defensiva oaspeților, echipa din Plopeni a reușit să marcheze în minutul 41. Apoi, la doar câteva minute, brașovenii au avut șansa de a egala situația pe tabelă, însă au irosit o lovitură de la 11 metri, mingea trimisă de Nechita lovind bara porții adverse. Partea a doua a curs la fel ca și prima, cu oaspeții în prim plan, dar, din păcate, nu au reușit să fructifice niciuna din situațiile de gol avute.

Este frustrant să pierzi așa. Am pierdut un meci în care am avut o mulțime de ocazii, inclusiv un penalty, dar, dacă nu dai gol, nu ai cum să câștigi. Noi ne-am jucat cu situațiile de gol, iar gazdele au marcat la un sfert de ocazie. Este o înfrângere foarte dificil de digerat, dar asta este. Trebuie să mergem mai departe. E păcat, pentru că am avut o șansă bună de a părăsi ultimul loc și nu am reușit să profităm de ea”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Stoica (Mureșan), Mihăilă, Cupu, Zota – Moldovan, Dima – Bugnar (Filip), Spătaru, Nechita (Moroie) – Popa (Kerekes)

Antrenori: Ciprian Anghel, Vasile Tatarciuc

În etapa viitoare, Kids Tâmpa va primi vizita celor de la SR Brașov, într-un meci programat pe 27 noiembrie, de la ora 14:00, pe Stadionul ICIM.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.