FC Brașov, un nou eșec supărător

FC Brașov, un nou eșec supărător

0 412

În ultimul meci al zilei din etapa a 14-a a Ligii a 2-a, FC Braşov a fost învinsă, pe Stadionul Tineretului, scor 0-1, de Politehnica Timişoara, după un meci foarte echilibrat. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 55, de italianul Erik Gerbi, direct după o degajare a portarului Păduraru. Gerbi a şutat din colţul careului de şase metri printre piciorele portarului Cezar Lungu.

Meciul a fost unul foarte echilibrat, cu puţine ocazii de poartă. În prima repriză portarul braşovean a reuşit să reţină două şuturi de la mare distanţă ale jucătorilor bănăţeni. Braşovenii s-au remarcat cu un sut al lui Vasile Constantin din lovitură liberă, puţin peste poarta adversă şi un şut cu dreptul al lui El Azzouzi Zakaria din  10 metri pe lângă stâlpul din drreapta portarului Păduraru.

A doua repriză a început la fel de echilibrată, după şutul lui Vasile Constantin de la 25 de metri prins de Păduraru, acesta a degajat şi a pasat decisiv pentru Erik Gerbi care a marcat unicul gol al meciului.

Până la primirea golului meciul a fost echilibrat. Am făcut o gravă eroare, nepermisă, şi am primit acel gol din nimic. După minutul 55 nu ne-am mai regăsit. Am căzut psihic, moral şi nu ne-a mai ieşit jocul, am fost dominați şi am pierdut posesia. Am avut doar câteva atacuri timide. Nu este nimic pierdut, este foarte greu, era un meci pe care trebuia să-l câştigăm, contra unui alt adversar aflat în suferință, dar nu mai avem ce să facem. Mergem înainte şi trebuie să avem evoluții mult mai bune pentru a câştiga puncte.” a spus la fiinalul meciului antrenorul braşovenilor, Călin Moldovan.

Braşovenii au început partida cu Cezar Lungu – Iulian Drăgoi, Robert Gherghe, Alexandru Sabău, Daniel Dumbravă, Radu Leonte, Răzvan Iorga, Vlăduţ Boţia, Vasile Constantin, Vlad Mihalcea şi El Azzouzi Zakaria. Rezerve au fost: David Gârniţă, Rareş Sburlea, Ivan Fustar, Lucian Panait, Iulian Roşu, Alex Mitroi şi Horia Popa.

Dintr-o regretabilă eroare pe foaia de arbitraj nu au fost trecuţi Maxim Iurcu şi Andrei Lascu. Cei doi jucători au stat pe banca de rezerve, iar oficialii clubului, dar şi staff-ul tehnic şi-au dat seama de greşeală în timpul partidei. Astfel, cei doi jucători nu au putut fi introduşi pe teren. Greşeala a fost una colectivă, nu a unei singure persoane din club. FC Braşov îşi asumă greşeala şi îi asigură pe braşoveni că astfel de erori nu se vor mai repeta.  

În acest moment FC Braşov se află pe poziţia a 16-a a clasamentului Ligii a 2-a, cu 9 puncte.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.