Brașoveanul George Cățean propus de Cioloș ministru al Agriculturii

Brașoveanul George Cățean propus de Cioloș ministru al Agriculturii

0 201

Provenit de la sate, George Cățean este un prolific om de afaceri în domeniul agricol și conduce alături de fratele său o fermă integrată din Rotbav, comuna Feldioara. De la sat a venit la Plus, de unde a fost propulsat direct în Senatul României, supranumit ,,ciobanul din Senat”.
Ferma sa are o cifră de afaceri frumoasă, de circa două milioane de euro, dar ciobănașul nostru este și parte activă a nenumărate ONG-uri și a unor proiecte de dezvoltare rurală și agricolă. Propune agricultura integrată și prietenia cu mediul, bineînțeles.
A devenit secretar de stat la Agricultură sub ministrul liberal Adrian Oros, care i-a și retras atribuțiunile încă înainte de ruperea definitivă a Coaliției de Dreapta, fapt ce a stârnit nemulțumirea lui Dacian Cioloș.
Pe lista de miniștri, alături de Cățean pe poziția de ministru al Agriculturi se află și personaje controversate, care au devastat pur și simplu ministerele pe care le-au condus în guvernul Cîțu, Ioana Mihăilă la Sănătate, Ghinea la fonduri Europene, Drulă la Transporturi, Năsui la Economie.

George Cățean – ministru desemnat la Agricultură. Lista USR cu miniștrii  cabinetului Cioloș


Aceste propuneri însă sunt doar de formă, șansele de investire ale unui guvern monocolor Cioloș în Parlament fiind practic egale cu zero.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.