În căutarea ,,șmecheriei fotbalistice”

În căutarea ,,șmecheriei fotbalistice”

0 494

FC Braşov se pregăteşte de deplasarea spre Giurgiu, acolo unde va da piept sâmbătă, de la 11.00, cu Astra, în etapa a 9-a la Ligii a doua de fotbal. Straff-ul tehnic este încrezător că jucătorii pot face un meci bun. Antrenorul Ilie Stan spune că elevii săi au atitudine la antrenamente, însă încă nu reuşesc să o pună în practică şi la meciuri. Speră de la jucători să reuşească şi execuţii care să pună în valoare calitatea lor fotbalistică.

La echipa pe care o avem trebuie răbdare, trebuie susţinere, pe jucători trebuie să îi motivăm şi zic eu că la jocul cu Astra vom reuşi, pentru că atitudine avem. Dar nu este de ajuns atitudinea, trebuie să vină şi puţină şmecherie fotbalistică la fiecare dintre ei. Aici mă refer la o pasă, la o execuţie, mai multe, şi zic eu că putem lua cele trei puncte. Degeaba ai atitudine, trebuie să a şi puţină cultură fotbalistică, în sensul că trebuie să iei decizia cea mai rapidă şi mai eficientă.”, a spus Ilie Stan.

FC Braşov merge la Giurgiu cu un singur gând, să aducă prima victorie din deplasare în acest sezon. 

Eu sunt mulţumit de ei, de modul cum se pregătesc. La antrenamente sunt mult mai responsabili, în schimb la meciuri nu reuşim să transferăm acest lucru. Performaţă fără presiune nu poţi să faci. Presiunea adversarului, presiunea rezultatului, presiunea suporterilor şi a celor care ne susţin. Ne lipsesc două – trei jocuri legate şi două – trei victorii ca să fim mai puternici. Mergem să câştigăm cele trei puncte.”

Problemele de lot pe care le are FC Braşov pentru acest meci sunt cele vechi. Ilie Stan a transmis însă că accidentarea lui Boţia a recidivat ieri.

În altă ordine de idei, FC Brașov a primit încă 2,5 milioane de lei. În ședința ordinară de Consiliu Local a fost aprobat proiectul care prevede alocarea sumei de 2,5 milioane de lei pentru echipa de fotbal de liga a doua FC Brașov. În luna iulie, Consiliul Local a mai acordat un milion de lei, pentru debutul echipei în liga secundă.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.