Haita de postaci a lui Hossu de la USR pregătește lăturile de...

Haita de postaci a lui Hossu de la USR pregătește lăturile de toamnă pe Net

0 196

Radu Hossu, dezgustătorul postac userist, ajuns șef al Departamentului Dezgustător de Comunicare al USR Brașov, s-a mobilizat pentru a-și apăra loazele angajate pe linie useristă la Metropolitanele nelegale ale Brașovului, in special cea de transport. Și pentru că viceprimarul liberal Sebastian Rusu a intrebat despre neregulile angajărilor și detașărilor la aceste entități obscure ale Municipiului, Hossu s-a azvârlit ca sticletele în laț pe facebook, deși nu fusese nominalizat, de unde rezultă că este parte a acestui aspect devoalat de Rusu. Mai mult, declară ipocrit ca fiind sincer îngrijorat de mersul lucrurilor din sfera atribuțiilor viceprimarului Sebastian Rusu. Dar să expunem mizeria useristă a lui Hossu, camuflată în întrebări impertinente:
Domnule viceprimar Sebastian Rusu, în calitate de cetățean al orașului, vă invit ca pe bani publici să vorbiți despre problemele orașului și nu în conferințe de presă despre mine sau diferiți dușmani și probleme închipuite.
Momentan avem câteva lucuri care sunt la dumneavoastră în ogradă – Direcția Tehnică fiind cea mai importantă și care dezamăgesc( sic! dezamăgește agramatule! N.n.) oamenii:
1.Curățenia – ați venit cu o curățenie de primăvară, în august(sic! În mintea dezlânată a lui Hossu curățeniile se efectuează după calendarul astronomic, probabil cel de la Stonehenge n.n.). Nu este în regulă(sic! Ce, curățenia sau calendarul? N.n.).
2. Asfaltările – sunt nenumărate străzi ale căror canale au fost asfaltate peste fără să fie ridicate la nivel, au fost îngropate în asfalt și asa mai departe.(sic! În orice oraș primarul asfaltează, nu viceprimarul, pentru că el este ordonatorul principal de credite n.n.) Dacă dumneavoastră recepționați, pe semnătura dumneavoastră așa ceva înseamnă că nu vă faceți treaba, pe bani publici, cum trebuie. Vreți să discutăm de bătaia de joc de pe Str. Institutului sau de pe Str. Vlahuță?
3. Poliția Locală – Știu că Poliția Locală este la dumneavoastră în curte, este în atribuțiile pe care vi le-ați asumat cu mare plăcere la preluarea mandatului. Cele mai multe plângeri ale brașovenilor vin pe filiera asta (sic! Coliban a pornit războiul cu Poliția Locală, el trebuie să-l ducă, nu viceprimarul n.n.).
Concluzionăm din cele de mai sus că numai atunci când sunt luați la întrebări useriștii despre mizeriile pe care le performează prin Primărie, sau prin agențiile acesteia, se apucă și ei să întrebe, chipurile îngrijorați.
Și noi suntem îngrijorați, adresându-ne retoric aceeași întrebare: când scăpăm odată de netrebnicii ăștia neomarxiști, și inculți pe deasupra?

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.