Directorul RIAL și-a tras un salariu nesimțit cu acordul nesimțitului de primar

Directorul RIAL și-a tras un salariu nesimțit cu acordul nesimțitului de primar

2 553

Allen Coliban și-a dat binecuvântarea pentru majorarea salariului directorului RIAL Brașov la 20.000 de lei. Sorin Nicolae Jula, ilfovean de meserie și lucrător la bănci înainte, Alpha Bank, CEC, Piraeus Bank, Jula-nume predestinat a început marea restructurare a falimentarei regii locative a Brașovului prin a-și majora salariul la un nivel nesiimțit, dar progresist pentru sine și familia lui, în timp ce dă oamenii afară.
Primarul a fost de accord pentru că este neomarxist de-al său, neavând cunoștință de faptul că onor Curtea de Conturi va imputa diferența de salariu atât directorului cât și primarului care a acceptat-o.
Legea spune că este interzis pentru angajați din regiile Primăriei să aibă salariul mai mare decât al primarului. Consilierul social-democrat Lucian Pătrașcu, consilier local, nu a pierdut ocazia pentru a lovi în binomul nesimțit Coliban-Jula: ,,Brașovenii asistă la un exemplu de incompetența flagrantă din partea conducerii RIAL, cu girul Primarului. Așa cum am mai declarat, lipsa de viziune, incoerența în administrarea unor societăți și în gestionarea unor cazuri caracterizează actuala administrație useristă a Brașovului.
Cum să ai tupeul să îți majorezi salariul la 20000 lei brut, dar, în paralel să concediezi oameni și să îi lași fără un loc de muncă în condițiile în care traversăm o perioadă cu scumpiri și incertă din punct de vedere financiar???
” a postat Pătrașcu pe contul său de socializare.
Consilierul PSD este și cel care a dezvăluit subsolurile afacerii Amural, care s-a lăsat in final cu dosar penal.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Că mai dă putori bugetare afară nu ar fi o problemă, BA AR FI BINE, FOARTE BINE, dar salariul putorii trebuie redus la 33% din cât îl avea pînă la „mărire”!!!

  2. Sa nu vorbim cu pacat dar am auzit ca salariul ala se face bara-bara
    cu omul hraparet de la Primarie ,care a impus asemenea golanie?
    asa o fi , Domnu Golanu…cu banu?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.