Dezmățații dezgustători de la ,,Rise Out” persiflează familia tradițională ieșeană, fără să...

Dezmățații dezgustători de la ,,Rise Out” persiflează familia tradițională ieșeană, fără să aibă rușine de Dumnezeu

0 88

Cică un conațional minoritar LGBT-ist, Levente Viski, in strânsă conexiune neomarxist-progresistă cu USR-ul antinațional, antifamilial, trădător de patrie și neam, vituperează pentru că la Iași, capitală a culturii românești, familia tradițională are intâietate la mărșăluire pe străzile orașului, in opoziție cu LGBT-ul deviant. Prin urmare, primarul Chirică, imediat și-a asigurat apelativul de homofob din partea lui ,,Levi” Viski, care n-a pregetat să-I toarne acestuia o găleată de lături useriste in cap pe orificiul său de socializare LGBT-istă.
„Primăria Municipiului Iași & homofobul/rasistul Mihai Chirica cică vor să interzică evenimentul „Ride for Pride”, parte a Iași Pride 2021.
Practic niște cetățeni (LGBT și aliați) vor să se dea cu bicicletele, trotinetele și skateboardurile(să nu se impiedice și să cadă in atitudini nepotrivite de pe trotinete! n.n.). Iar Chirica folosește scuza că pe traseul în cauză se desfășoară alte evenimente (printre care și „Festivalul Familiei” al Mitropoliei Moldovei), fără a invita la negocieri Asociația Rise OUT, organizatoarea evenimentului.
Ca și cum cineva poate interzice unor cetățeni să-și exercite niște drepturi constituționale. Scandal, zic, s-a găsit homofobie la Primăria Iași, mare surpriză”, scrie incultul trotinetist Levente Viski pe cloaca sa de facebook. Parcă in România avusese loc un referendum pentru familia tradițională, sau dacă nu, ar trebui.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.