Au venit primele victorii pentru juniorii U17 şi U19 de la FC...

Au venit primele victorii pentru juniorii U17 şi U19 de la FC Braşov, în Campionatul Naţional

0 375

Cele două formaţii de juniori de la FC Braşov care evoluează în Campionatul Naţional, au reuşit să obţină primele victorii din actuala competiţie. Juniorii Braşovului s-au impus în cele două meciuri disputate acasă contra celor de la Grupul Şcolar Agricol Nucet.

Echipa de Under 17 (foto), condusă de pe bancă de Rareş Forica a reuşit să se impună cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Gabriel Popescu. Partida a fost echilibrată, însă în repriza a doua jucătorii brașoveni au fost mai proaspeţi şi au reuşit să aducă primele trei puncte din actualul campionat.

,,A fost un meci echilibrat, cu o primă repriză modestă din partea noastră. În a 2-a repriză, schimbările făcute au dus jocul în favoarea nostră. Felicitări băieţilor pentru efortul depus. A fost o victorie muncită care trebuie să ne dea curaj şi încredere pentu meciurile ce vor urma.”, a spus la finalul meciului Rareş Forica.

FC Braşov U17 a început în formula: Alexandru Florescu în poartă, Mario Tudose, Claudiu Păscuţă, Eduard Szasz, Alex Sima, Gabriel Popescu, Claudiu Pătraşcu, George Chiţu, Robert Szasz, Antonyo Gavrilă şi Gabriel Drîngă. Au mai jucat: Vlad Drăgan, Alexandru Dascălu, Ştefan Luca, Ştefan Tufă şi Alexandru Frumosu.

Juniorii U19, au reuşit o victorie mai concludentă, scor 2-0. Golurile “juniorilor mari” au fost marcate de Ionuţ Bârsan şi rezerva Tibor Fejer.

,,Astăzi echipa s-a prezentat bine, de aici și rezultatul bun. Sunt aproape mulțumit de prestația băieților. Dacă erau mai concentrați și mai puțin individualiști, scorul era mult mai mare”, a spus Vasile Mureşan, antrenorul de la U19.

Formula de start a fost: Denis Baragoană în poartă, Robert Dumitraşcu, Robert Pandele, Mădălin Străinescu, David Manta, Robert Biro, Ştefan Torok, Alex Mitroi, George Pîrvu, Andrei Tărăboanţă şi Ionuţ Bârsan. După pauză au mai intrat: Robert Mario Gheorghe, Tibor Fejer, Dumitru Rezmeriţă, Ştefan Tufă şi Octavian Oprea,

Etapa viitoare juniorii de U17 şi U19 se deplasează la Târgovişte pentru partidele cu Clubul Sportiv Şcoilar din localitate.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.