Alexandru Grigoriu nu mai conduce ASP Brasov

Alexandru Grigoriu nu mai conduce ASP Brasov

0 316

Autoritatea de Sanatate Publica (ASP) Brasov ne informeaza ca directorul executiv al acestei institutii, dr. Alexandru Grigoriu, a fost eliberat din functie prin Ordinul ministrului Sanatatii Publice nr 239/7.03.2007. In baza aceluiasi ordin, dr.Alexandru Grigoriu este incadrat in functia publica de executie de consilier cls.1 grad superior in cadrul ASP Brasov.


In baza unui alt ordin al ministrului Sanatatii Publice, incepand cu aceeasi data, dr. Chefneux Henry Emil, consilier cls 1, grad superior in cadrul ASP Brasov, se numeste temporar director executiv al ASP pana la scoaterea la concurs a postului.


Deputatul PD Dumitru Puchianu a declarat ca asupra directorului ASP Brasov s-au facut presiuni de mai multa vreme, ?iar daca domnul Alexanndru Grigoriu nu si-a dat demisia, a fost demis fara comentarii?, a spus deputatul PD.


?


Acum trei saptamini, ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a fost intr-un control-fulger la Spitalul Judetean, dar nu a spus absolut nimic despre intentia de schimbare din functie a directorului ASP. Schimbarea din functie a lui Alexandru Grigoriu nu este prima decizie de acest gen la Brasov. In 2003, tot fara nici un fel explicatii, a fost demis si fostul director al institutiei, medicul Adrian Albota.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.