Echipele brașovene, meciuri în Cupa României la fotbal

Echipele brașovene, meciuri în Cupa României la fotbal

0 450

FC Braşov joacă în deplasare primul său meci din acest sezon al Cupei României, miercuri, de la ora 17.30. Băieţii lui Ilie Stan vor întâlni echipa sibiană de Liga a 4-a, FC Avrig, în turul secund al competiţiei. În turul precedent, cei de la Avrig au produs una dintre surprize, trecând cu 5-1 de FC Râşnov (Liga a 3-a).
FC Brașov se prezintă la acest meci după două jocuri de egalitate în primele două etape din Liga a doua, bilanţ considerat mulţumitor pentru conducerea clubului.
„Respectăm adversarul, dar trebuie să ai orgoliu când joci la FC Braşov. Nici nu mă gândesc să nu ajungem în fazele superioare ale competiţiei. Şi la ora două dimineaţa dacă joci meciul trebuie să-i baţi pe cei de la Avrig, o echipă de Liga a 4-a”, a punctat preşedintele Ioan Mărginean.

,,Urșii”, duel cu SR Brașov pe ICIM în Cupa României

ACS Kids Tâmpa Brașov va juca miercuri, 11 august, contra celor de la AS SR Brașov în faza a doua a ediției 2021/2022 a Cupei României. Partida este programată într-o singură manșă, de la ora 17:30, pe Stadionul „ICIM”. „Ne aflăm în fața unui meci de Cupă, pe care, fără doar și poate, ne dorim să îl câștigăm. Nu reprezintă un obiectiv primordial pentru noi, pentru că pregătirea de vară am gândit-o să ne ajute în primul rând la debutul campionatului, dar nu spunem «nu» unei noi calificări în următorul tur. Adversarii s-au întărit față de sezonul trecut, au un antrenor din fotbalul mare, dornic de rezultate, astfel că va fi un meci dificil. Însă, vom aborda jocul astfel încât să facem totul pentru o victorie”, a declarant antrenorul Ciprian Anghel. Ciprian Anghel și Vasile Tatariuc nu se vor putea baza în duelul cu SR pe Cupu, accidentat.

Oficialii de la SR Brașov, Tiberiu Ghioane și Robert Elek, au prefațat și ei primul meci oficial

Tiberiu Ghioane, antrenor principal SR: „Pentru noi este primul meci oficial. Am avut puţin timp la dispoziţie să pregătim acest joc. Nu pot evalua în acest moment unde se află echipa, mai ales că în continuare vin jucători. Nu ştiu dacă există o favorită în acest joc, dar noi îl tratăm cu seriozitate şi atenţie. Sper că vom face un meci bun şi vom reuşi să ne calificăm. Pentru noi Cupa României este o competiţie importantă şi ne dorim să avansăm cât mai mult.

Robert Elek, jucător și antrenor secund: ,,Încă nu suntem sută la sută pregătiți, dar încet, încet, ne punem la punct! Orice meci pe care îl jucăm vrem să îl câștigăm. Încercăm să schimbăm mentalitatea tuturor jucătorilor, vrem să avem o echipă care să mulțumească lumea care ne va susține din tribune atât prin joc cât și prin rezultate! Ne dorim să mergem mai departe în Cupa României și să facem o figură frumoasă. După cum bine știți, această competiție este una a surprizelor! Avem un lot tânăr, dornic de rezultate pozitive și sper să facem un joc consistent!Așteptăm suporterii la meci!”

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.