Trei Doamne și…toate trei!

Trei Doamne și…toate trei!

0 223

Zi neagră pentru fotbalul românesc : toate cele trei echipe ce au jucat în preliminariile Europa Conference League, au fost eliminate…Este o antiperformanță fără precedent, carte ar trebui să genereze măsuri drastice, pentru că fotbalul românesc a ajuns să fie dominat de interese obscure, de bani și avantaje, în loc să se concentreze asupra reprezentării României în arena internațională. Iar acest lucru se datorează și personajelor care conduc acest sport și care ar trebui,  și în conjunctura eliminării premature a României de la Jocurile Olimpice, săși prezinte demisia de onoare! Dar, suntem siguri că acest lucru nu se va întâmpla, pentru că, nu-I așa, fotbaliștii au suferit din cauza hranei și a lipsei de somn…  

La Erevan FCSB a fost eliminată în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare. În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB.

La finalul prelungirilor de la Erevan, scorul a fost 2-1 pentru formaţia din Kazahstan. La penaltiuri pentru români a ratat Moruțan.  In aceeasi fază a competiției Sepsi Sfântu Gheorghe a fost eliminată joi seară fiind învinsă de echipa din Slovacia Spartak Trnava, scor 4-3 la loviturile de departajare. După 120 de minute scorul a fost egal 1 la 1. La penaltiuri au ratat pentru covăseneni  Achahbar şi Rep. Ultima reprezentantă a României,  Universitatea Craiova a fost eliminată de echipa din Albania FC Laci.  Manşa secundă disputată la Craiova s-a încheiat 0-0, iar echipa din Albania s-a calificat în runda următoare datorită victoriei din tur, scor 1-0.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.