Rapidului i-a fost redusa viteza de olteni

Rapidului i-a fost redusa viteza de olteni

0 215

Razvan Lucescu tehnicianul formatiei Rapid Bucuresti, a declarat dupa meciul jucat impotriva formatiei Universitatea Craiova, din etapa a XXI-a a Ligii I, ca echipa sa nu ar fi meritat sa obtina mai mult de o remiza. De remarcat ca meciul ar fi trebuit sa se joace la Craiova, dar stadionul oltenilor este suspendat iar meciul s-a jucat din Bucuresti.

„A fost un meci pe care am fi putut sa-l castigam in prima repriza. In a doua, Universitatea a echilibrat jocul si am avut parte de o lupta surda, iar pe final mi-a fost teama ca putem pierde acest joc. Acceptam acest rezultat, nu pot sa spun ca am fi meritat mult mai mult. Speram sa recuperam in cele 13 etape care au mai ramas ceea ce am pierdut azi”, a afirmat Lucescu junior.
Ceea ce l-a deranjat foarte mult pe tehnicianul rapidist este faptul ca in opinia sa Rapidul este singura echipa dezavantajata de programarile meciurilor. „Este al treilea joc in sase zile si acest lucru s-a vazut. Suntem singurii programati asa, duminica – miercuri – sambata, dar nu vreau sa comentez”, a spus Lucescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.