Accident la Raliul Brasovului

Accident la Raliul Brasovului

0 283

Prima proba speciala a Raliului Brasovului Tess, prima etapa a Campionatului National de Raliuri, a fost anulata dupa ce trei spectatori aflati pe marginea circuitului de concurs au fost raniti si transportati la spital ca urmare a unui accident. Pilotul Alexandru Pitigoi a derapat in virajele din zona Cabanei Aviatorilor si a izbit un stalp care a cazut peste cei trei spectatori. Cei trei au fost transportati la spital cu o ambulanta, unul dintre ei suferind un traumatism cranian, iar ceilalti leziuni usoare.


„Stiam ca acolo este un viraj periculos pentru spectatori. Ne-am luat toate masurile de siguranta. Jandarmii au pus garduri si banda de semnalizare. Au eliberat zona, dar, dupa ce s-a dat startul, spectatorii au ignorat toate avertismentele si au revenit in zona interzisa. Alexandru Pitigoi a derapat si cu spatele a izbit un stalp, pe care era montat semnul de viraj periculos. Stalpul a cazut peste spectatori. Unul dintre ei a suferit un traumatism cranian, dar medicii m-au asigurat ca este in afara oricarui pericol”, a declarat Bela Stoica, organizatorul raliului.


Alexandru Pitigoi a fost ultimul pilot care a parcurs traseul in regim de concurs, proba speciala fiind a fost anulata.


Raliul Brasovului, prima etapa a CN de Raliuri, se desfasoara vineri si sambata, la startul sau aliniindu-se 61 de echipaje.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.